İZMİR / ÖDEMİŞ - Özdemir Atasoy İlkokulu

İsmail ÖZTÜRK - Müdür Yardımcısı

03.02.1967  Ödemiş´te doğdum. İlkokul, ortaokul ve lise tahsilimi Ödemiş´te yaptım.1991 yılında Gazi Üniversitesi Bolu Eğitim Yüksek okulunu,2000 Yılında ise Anadolu Üniversitesi Lisans Tamamlama Türkçe Bölümünü bitirdim.

1991 yılında Sivas-Suşehri ilçesine öğretmen olarak tayin oldum.

1996 yılında İzmir-Ödemiş´e ilçesine öğretmen olarak tayin oldum.

Askerliğimi Sivas merkez, Kars-Kağızman oradan Erzurum-Pasinler´de yaparak terhis oldum.

Sırasıyla Sivas-Suşehri Gökçekent- Karaağaç İlkokulu, Sivas-Suşehri Çataloluk- Kılıçlar İlkokulu, İzmir-Ödemiş Veliler İlkokulu, İzmir-Ödemiş Kayaköy İlköğretim Okulu, İzmir-Ödemiş Hatipoğlu Mustafa Erdem İlköğretim Okulu, İzmir-Ödemiş 50.Yıl İlköğretim Okulu İzmir-Ödemiş Zafer İlkokulunda öğretmen olarak İzmir-Ödemiş Halk Eğitimi Merkezinde Müdür Yardımcısı olarak görevler yaptım.

Halen 01.07.2019 tarihiden itibaren İzmir-Ödemiş Özdemir Atasoy İlkokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktayım.

Öğretmen olan Funda Öztürk ile evli ve iki çocuk babasıyım.